Λάζοβιτς: «Με ενδιαφέρει η ΑΕΚ»

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα “Sport Novosti” τη συνάντησή του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τόνισε πως τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί με τη φανέλα της “Ένωσης” ξεκαθαρίζοντας πάντως πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Η αλήθεια είναι πως συναντήθηκα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο μετά το τελευταίο παιχνίδι μας, καθίσαμε σε ένα εστιατόριο της πόλης και μιλήσαμε για τα πλάνα μου, το τι θέλω, την ΑΕΚ και αν ταιριάζουν οι φιλοδοξίες μας. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συμφωνία γιατί δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει το οικονομικό κομμάτι. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μου παρουσίασε ένα πλάνο και η ΑΕΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες προκειμένου να επιστρέψει δυνατή στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΚ έχει μεγάλη παράδοση και η νέα της διοίκηση έχει αποφασίσει να την ξαναφέρει εκεί όπου ήταν. Είναι σίγουρα μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορώ να πω πως δεν με ενδιαφέρει. Όμως η ζωή με έχει διδάξει ότι από το ενδιαφέρον μέχρι την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής υπάρχει μεγάλη απόσταση και δεν βιάζομαι να κάνω σχέδια για το μέλλον. Απλά αφήνω τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεν έχει επικοινωνήσει ξανά κάποιος από την ΑΕΚ μαζί μου. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά να μείνω στην Παρτιζάν και δεν θα έχω πρόβλημα με αυτό»

Σχετικά άρθρα