Επιστρέφουν τρεις στη Νίκη

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Νίκης Βόλου, ενόψει του σημαντικότερου αγώνα της χρονιάς στα Χανιά. Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει στη διάθεσή του, τους Πινιέιρο, Τζιώρα και Μπιτσάκο που απουσίασαν από το επεισοδιακό ματς στην Κέρκυρα.
Ο Πορτογάλος μεσοαμυντικός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο και μετέχει κανονικά στις προπονήσεις ενώ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, είτε αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας, είτε στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Το βαρύ πυροβολικό της Νίκης, Χρήστος Τζιώρας επιστρέφει δριμύτερος μετά τις απαραίτητες ανάσες και την έκτιση της μίας από τις δύο αγωνιστικές που είναι τιμωρημένος (η άλλη με Φωστήρα) και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στο κρισιμότερο ματς για τη βολιώτικη ομάδα.
Ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στα Χανιά, δίνοντας λύσεις και ενέργεια στην ομάδα του.
Μπορεί το ματς να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από αυτό της Κέρκυρας, όμως με τις επιστροφές των Τζιώρα, Πινιέιρο και Μπιτσάκου, η εικόνα των κυανολεύκων αναμένεται να αλλάξει προς το καλύτερο και η Νίκη να επιδιώξει με αξιώσεις να κατακτήσει το «χρυσό» τρίποντο.
Από το ματς στα «Περιβόλια» θα απουσιάσουν οι Γιώτας και Ακασού, που θα εκτίσουν τις ποινές τους λόγω των κίτρινων καρτών που έχουν συμπληρώσει.
Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας θα ξεκινήσει για τα Χανιά, τη Δευτέρα το πρωί και θα «πετάξει» με πτήση από Θεσσαλονίκη.
πηγή: goalpost.gr

Σχετικά άρθρα