«Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που καταφέραμε»

Την ικανοποίησή του για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στα play offs εξέφρασε ο συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη, Λεωνίδας Τσιγαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο.

«Δεν καταφέραμε σήμερα να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Είμαστε στενοχωρημένοι. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Αλλά είμαστε στενοχωρημένοι. Ο Αστέρας έκανε υπέρβαση. Παλέψαμε στα παιχνίδια, αλλά μείναμε από λύσεις. Δεν είχαμε δυνάμεις. Προσπάθησαν τα παιδιά. Πάμε παρακάτω. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμασταν αγνώριστοι. Σε αυτό βοήθησαν και άλλοι παράγοντες. Σε δύο φάσεις. Πρώτα στο πέναλτι που έγινε στον Γκοϊαν και στην εξέλιξη της φάσης δεχόμαστε γκολ και στο φάουλ που έγινε στον τερματοφύλακα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ. Τα παιδιά το πάλεψαν. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που καταφέραμε.

«Σε κάποια παιδιά τους δώσαμε χρόνο για να αποφασίσουμε αν θα μείνουν ή όχι. Ο Ερνάντες σήμερα ήταν σε κακή μέρα. Ήταν θέμα της διοίκησης. Είναι καλός, τερματοφύλακας, διεθνής. Σήμερα ήταν κακός, όπως ήταν ο διαιτητής.Γίνεται πέναλτι στον Γκόϊαν και στην εξέλιξη της φάσης δεχόμαστε γκολ. Ήταν σε κακή μέρα και ο διαιτητής. Νομίζω ότι στο τρίτο γκολ, γίνεται σκριν στον τερματοφύλακα, μέσα στην μεγάλη περιοχή. Βέβαια κρατάω και μια επιφύλαξη. Θα το δω το βράδυ στην τηλεόραση. Ο σχεδιασμός της διοίκησης είναι σε εξέλιξη. Θα έχει ελπίδες να καλύψει τα κενά που υπάρχουν.

Σχετικά άρθρα