«Κυνηγιούνται» στους δρόμους της Γλυφάδας οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κόκκορης και Παπανικολάου

18 Μαΐου 2014

Νέα τροπή παίρνει η αντιπαράθεση ανάμεσα στον  απερχόμενο δήμαρχο Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη και τον υποψήφιο για το δήμο Γιώργο Παπανικολάου, απερχόμενο ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.

Χθες έγινε γνωστό, όπως έγραφε η Εφημερίδα των Συντακτών, ότι ο Κώστας Κόκκορης είχε δώσει στον πρώην δήμαρχο Στέλιο Λανδράκη ένα εκατομμύριο ευρώ σε επιταγές για να μην διεκδικήσει το δήμο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές . Μάλιστα, φαίνεται ότι κινήθηκαν και οι δικαστικές αρχές προκειμένου να διερευνήσουν το ενδεχόμενο αυτό.

Σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μοίραζε φωτοτυπίες με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ενώ ο απερχόμενος δήμαρχος φέρεται να έχει καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα κατά του κ. Παπανικολαου.

Η εξέλιξη αυτή έχει σοκάρει τους δημότες της Γλυφάδας, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και το βέβαιο είναι ότι εκλογική αναμέτρηση θα γίνει σε συνθήκες βαθιάς πόλωσης.

Τι απαντάει η πλευρά Παπανικολάου

Ωστόσο, η πλευρά του Γιώργου Παπανικολάου ανρείται ότι υπάρχει μήνυση κατά του υπουψήφιου δημάρχου.

Τονίζεται ότι ο κ. Παπανικολάου βρίσκεται κανονικά στα γραφεία του συνδυασμού και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως, ο κ. Κοκκόρης φέρεται να είναι εκείνος που αντιμετωπίζει μήνυση για προπηλακισμό, καθώς, αυτή τη στιγμή κατατίθεται στο Α' Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας μήνυση από την πλευρά του Γιώργου Παπανικολάου.Πηγή: /www.iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ