Σε ετοιμότητα και για στόπερ

Τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων (Λίβερπουλ, Μάντσεστερ και άλλων) για τον Κώστα Μανωλά άρχισαν να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, με τον Ολυμπιακό να έχει το νου του στην αγορά και για στόπερ, πέραν των επιδιώξεών του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. 

Ένας παίκτης που αρέσει στον Μίτσελ και ήταν από πέρσι στη λίστα του είναι ο Ισπανός σέντερ μπακ Αλμπέρτο Μποτία. Ο 25χρονος αμυντικός που έμαθε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έπαιξε για δύο σεζόν στη δεύτερη ομάδα της και έκανε και μία συμμετοχή με τη μεγάλη ομάδα των Καταλανών, ανήκει στη Σεβίλλη αλλά φέτος έπαιξε βασικός στην Έλτσε. Πιο πριν είχε αγωνιστεί  με τη Χιχόν για μια τριετία και θεωρείται πολύ αξιόπιστη επιλογή.

Τις επόμενες ημέρες και μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τη μάχη των εκλογών στον Πειραιά, θα αρχίσουν οι επίσημες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Με πολλά μεγάλα ονόματα να έχουν προταθεί και σημαντικούς παίκτες να είναι στο στόχαστρο των ερυθρόλυεκων για το κέντρο και την επίθεση.

Σχετικά άρθρα