Και του χρόνου στον Ατρόμητο ο Παράσχος

O Γιώργος Παράσχος θα συνεχίσει να είναι στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου ύστερα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

«Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα τα πούμε την 1η Ιουλίου. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, αλλά είμαστε κοντά. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Θα δούμε και τις προθέσεις του προέδρου για το μπάτζετ, καθώς φέτος αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα που μας κόστισαν, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε μετά το ματς με τον Αστέρα ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

«Κλείσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Αν έβλεπαν το παιχνίδι ουδέτεροι, θα πίστευαν ότι τώρα άρχισε η σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο εφέτος στο Περιστέρι. Εκτός από τα τρία γκολ, μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα. Στο δεύτερο με τις αντεπιθέσεις που κάναμε θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 4-5 φορές».

Για τις κλήσεις του Σάντος που πήρε στην προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντιάλ μόνο τον Παπαδόπουλο από τον Ατρόμητο: «Είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά για το Μουντιάλ επελέγη μόνος ένας, ο Παπαδόπουλος, και αν πάει και αυτός. Νομίζω ότι 4-5 παίκτες μας άξιζαν την κλήση και αδικήθηκαν δεν κλήθηκαν».

Σχετικά άρθρα