Αλβέρτης: «Να παίξουμε καλύτερα»

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει στο ματς της Δευτέρας (19/05)  απέναντι στον ΠΑΟΚ να κάνει το 3-0 και να κλείσει την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει καλύτερα για να φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλει. 

«Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα. Είναι περιττό να πούμε πως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτα εστιασμένοι στο παιχνίδι από το τζάμπολ ως τη λήξη του. Ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα, το έδειξε και στους δύο πρώτους αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη που θα μας οδηγήσει στη σειρά των τελικών», ανέφερε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του τρίτου ματς της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ, απέναντι στον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00)

Από την πλευρά του Ρόκο Λένι Ούκιτς συμπληρώνει: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έδειξε στους δύο πρώτους αγώνες ότι είναι μια καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στα δύο πρώτα αυτά παιχνίδια στο γήπεδό μας δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Και ξέρουμε ότι έχοντας να αγωνιστούμε πλέον στη Θεσσαλονίκη θα είναι πιο δύσκολα. Ίσως αυτός ο συνδυασμός να μας κάνει να παίξουμε καλύτερα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Και πάλι πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας παρουσία, από το κατά πόσο εμείς θα είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι μπαίνοντας στο παρκέ».

Σχετικά άρθρα