Μπαρτζώκας: «Με την ίδια σοβαρότητα»

Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στους δύο πρώτους αγώνες της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, στους οποίους νίκησε, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός αύριο (19/5, 6 μ.μ., Novasports 1) στην Νέα Σμύρνη σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο με την ημιτελική σειρά των πλέι οφ για να αφοσιωθούν στους τελικούς και με νίκη αύριο κάνουν το 3-0 και παίρνουν την πρόκριση.

«Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε και τα δύο πρώτα ματς της σειράς των ημιτελικών», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προπονητής των «ερυθρόλευκων» και εξήγησε: «Θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που πάντα οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Είμαστε σίγουροι πως ο Πανιώνιος θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, αλλαγμένο προς το καλύτερο και εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτό».

«Ότι έγινε στα πρώτα δύο παιχνίδια αποτελεί παρελθόν και έχουμε σταματήσει να το σκεφτόμαστε», δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και σημείωσε: «Σίγουρα κάναμε πολλά πράγματα σωστά σε αυτά τα δύο ματς, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε αυτό. Ο Πανιώνιος σίγουρα θα αντιδράσει και εμείς θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που θα μας βάλουν στο παρκέ».   

Σχετικά άρθρα