Ράϊς: «Μετά από μια εβδομάδα θα καταλάβω τι έγινε»!

Ο Τάιρις Ράϊς στα 27 χρόνια του έγινε πρωταθλητής Ευρώπης και ομολόγησε μετά τον τελικό του Φάιναλ Φορ του Μιλάνου πως: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε»!

Ο Αμερικανός γκαρντ, που οδήγησε την… σταχτοπούτα του Φάιναλ Φορ του Μιλάνου στον θρίαμβο, δήλωσε ενθουσιασμένος: «Δεν μπορώ να το περιγράψω για να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε. Δεν μου έρχονται λέξεις! Θα χρειαστώ μία βδομάδα ίσως για να καταλάβω τι έγινε. Αυτή είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ! Έτσι είναι αυτό ο σύλλογος, είδατε πως μας υποστηρίζει ο κόσμος. Ήρθαν εδώ για εμάς, ήταν για να μας δούνε να κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε γι’ αυτούς. Είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ευρώπη, έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι για να έρθουν εδώ και δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο στη ζωή μου».

«Τρελάθηκα με τον εαυτό μου που έχασα το τελευταίο σουτ στην κανονική περίοδο, δεν έπρεπε να το χάσω», ομολόγησε ο Ράϊς και σχετικά με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Φαίναλ Φορ επισήμανε: «Ο τίτλος του MVP ανήκει σε όλη την ομάδα, δεν θα είχε έρθει χωρίς τους συμπαίκτες μου!».

 

Σχετικά άρθρα