Ανακοινώνεται ο Λουίς Ενρίκε!

Η σεζόν τελείωσε και αρχίζουν οι κινήσεις ενόψει της νέας για τη Μπαρτσελόνα με την πλειοψηφία να αναγνωρίζει πως ένας κύκλος έχει κλείσει. Εντός της ημέρας αναμένεται από τη Μπαρτσελόνα να ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λουίς Ενρίκε. 

Η πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε αποτελεί κοινό μυστικό ενώ η παρουσίασή του θα λάβει χώρα Τετάρτη ή Πέμπτη. Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν ως νέος τερματοφύλακας στη θέση του Βίκτορ Βαλδές. 

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Αστουριάνος τεχνικός έχει ζητήσει οχτώ ποδοσφαιριστές! 1 ακόμα τερματοφύλακα – 2 κεντρικούς αμυντικούς – 1 μέσο – 1 εσωτερικό χαφ – 1 καθαρόαιμο επιθετικό – 1 ακραίο. Πιο κοντά από όλους φέρεται να βρίσκεται ο Εμερίκ Λαπόρτ, ο Γάλλος με βασκικές ρίζες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τη Μπαρτσελόνα να καταβάλει 36 εκ. ευρώ που απαιτείται για τη ρήτρα του. 

Ο Θουμπιθαρέτα θα παρουσιάσει σήμερα στην διοίκηση τα πλάνα για το μέλλον. Μόνο πέντε παίκτες του ρόστερ δεν παραχωρούνται με τίποτα. Αυτοί είναι οι Πικέ, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι και Νέιμαρ .

Σχετικά άρθρα