Σαββίδης: «Και άλλες λύσεις για το κεντρο»

Και άλλες εναλλακτικές λύσεις για την κατασκευή του υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου αναζητεί ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ παρουσίασε ένα θέμα στο διαδίκτυο και δήλωση του Σαββίδη σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ δεν μένει προσκολλημένος στην Θέρμη. Αναλυτικά αναφέρθηκαν τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστή στην απόφασή της για βελτίωση των υποδομών του συλλόγου, ενημερώνει πως, παρά τα εμπόδια που βάζουν στο δρόμο της, συνεχίζει την προσπάθεια για την εξεύρεση της καλύτερης λύσης σχετικά με την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου αθλητικού κέντρου.

Σχετικά με το θέμα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση στο paokfc.gr: «Ο στόχος μας για την δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου αντάξιου της ιστορίας του ΠΑΟΚ δεν αλλάζει. Δεν μένουμε προσκολλημένοι στη λύση της Θέρμης, αλλά αναζητούμε κι άλλες εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα και την αγορά έκτασης για την υλοποίηση του σχεδίου μας».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια οργάνωσης κι ανάπτυξης του συλλόγου κινούμενη σε όλους τους άξονες που θα συμβάλλουν στη ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα».

Σχετικά άρθρα