Φαν Χάαλ: «Όλοι μαζί θα γράψουμε ιστορία»

«Φτιαγμένος» για να πετύχει μεγάλα πράγματα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρουσιάστηκε ο Λουίς Γαν Χάαλ, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διαβόλους»!  Ο Ολλανδός τεχνικός παρουσιάστηκε έτοιμος να παλέψει για να επαναφέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τίτλους.

«Πάντα ευχόμουν και επιθυμούσα να δουλέψω σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι περήφανος που αναλαμβάνω έναν τεράστιο σύλλογο, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω έρθει στο παρελθόν ως αντίπαλος στο Ολντ Τράφορντ και γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι παθιασμένοι οπαδοί της ομάδας. Όπως κι εγώ, έτσι και η ομάδα έχουμε φιλοδοξίες. Είμαι σίγουρος ότι μαζί, θα γράψουμε ιστορία», ανέφερε ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Να θυμίσουμε πως ο Ολλανδός κόουτς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα και θα ξεκινήσει την δουλειά του στους «κόκκινους διαβόλους, με το φινάλε του φετινού Μουντιάλ, καθώς είναι στον πάγκο της εθνικής του ομάδας. Έχει ανακοινωθεί πως θα τον διαδεχθεί στον πάγκο της Ολλανδίας ο Γκους Χίντινκ!

Σχετικά άρθρα