Με το δεξί στα πλέι οφ η Μιλάνο

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο ξεκίνησε με το δεξί τα ιταλικά πλέι οφ και δίχως να δυσκολευτεί επικράτησε της Πιστόια με 73-59, κάνοντας το 1-0. Αντίθετα δύσκολη ήταν η νίκη της Σάσαρι απέναντι στην Μπρίντιζι, η οποία ήρθε τελικά με 75-73.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι φρόντισε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της. Η Μιλάνο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο του ματς έχοντας προβάδισμα με 35-28. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η Πιστόια συνέχισε να πιέζει όσο μπορούσε αλλά στην τελευταία περίοδο «μίλησε» η εμπειρία των παικτών της Μιλάνο, η οποία έφτασε στη νίκη με 73-59 και έκανε το 1-0. Πρώτος σκόρερ της Μιλάνο ήταν ο Νίκολο Μέλι με 18 πόντους και τον ακολούθησε ο Κιθ Λάνγκφορντ με 12 πόντους, ενώ από την Πιστόια ξεχώρισε ο Μπραντ Ουαναμέικερ με 20 πόντους.

Η Σάσαρι κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να κρατήσει το πλεονέκτημα της έδρας της, καθώς λίγο έλειψε η Μπρίντιζι να πάρει το διπλό. Τελικά η Σάσαρι ήταν εκείνη που έκανε το 1-0, παίρνοντας τη νίκη με 75-73. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Κάλεμπ Γκριν με 18 πόντους, ενώ οι 29 πόντοι του εξαιρετικού Τζερόμ Ντάισον δεν έφτασαν για την Μπρίντιζι.

Σχετικά άρθρα