Αλβέρτης: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους τελικούς, τόνισε ότι η αντίσταση που συνάντησε ο Παναθηναϊκός στα ημιτελικά θα τον κάνει πιο δυνατό, ώστε να φτάσει στον στόχο του που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου απέναντι στον Ολυμπιακό. 

«Τελείωσε μια δύσκολη σειρά αγώνων. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά και διαβασμένα. Για εμάς ήταν καλό που βρήκαμε σκληρή αντίσταση απέναντι στον ΠΑΟΚ και θέλουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θα ανέβουν οι αισθήσεις μας στα ματς που έρχονται απέναντι στον Ολυμπιακό και ελπίζουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε μετά το τέλος του ματς και το 3-0 της ομάδας του, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο αρχηγός τους, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος και ανέφερε:
«Η πρόκριση στον τελικό ήταν ένας στόχος που τον πετύχαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίζει οργανωμένο μπάσκετ. Ξέρει που πρέπει να χτυπήσει και είχε καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία. Είχαμε δύσκολο έργο και θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Πρέπει να βελτιωθούμε στους τελικούς και δεν πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο πλεονέκτημα της έδρας. Φυσικά και είναι καλό αυτό αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς. Όλα θα πρέπει να είναι σε καλύτερη λειτουργία για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό».

Σχετικά άρθρα