Νάτχο: «Ποτέ στον Ολυμπιακό»

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν σημερινές δηλώσεις του Μπίμπρας Νάτχο στον Arena FM υπογραμμίζοντας ότι “δεν θέλει να πάει στον Ολυμπιακό”.
Ο Ισραηλινός φάνηκε ότι είναι φανερά επηρεασμένος από την κόντρα μεταξύ των δυο ομάδων και γι αυτό απέκλεισε κάθε συζήτηση για μεταπήδησή του στο λιμάνι.
“Δεν θα πήγαινα ποτέ, γιατί απλά δεν θέλω. Μου αρέσει ο ΠΑΟΚ. Είναι για μένα πολύ μεγάλη ομάδα. Δεν φαντάζομαι το μέλλον μου σε άλλη ομάδα, εφόσον συνεχίσω να παίζω στην Ελλάδα, δεν θέλω να πάω αλλού. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω στον Ολυμπιακό και σε καμία άλλη ελληνική ομάδα”.
Αρχικά, είπε: “Δεν είμαι Θεσσαλονίκη, επέστρεψα στο Ισραήλ. Αγαπώ και εγώ πολύ το κόσμο του ΠΑΟΚ και ευχαριστήθηκα αυτούς τους έξι μήνες που ήμουν εδώ. Κάθε φορά που έπαιζα στην Τούμπα με αυτό το κόσμο ήταν εκπληκτικά. Ποιος ξέρει μπορεί να γυρίσω..”
Και προσέθεσε για το μέλλον του: “Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει, το μόνο που έχω στο μυαλό μου τώρα είναι να ξεκουραστώ ¨μία με δυο βδομάδες και να περάσω καλά με την οικογένεια μου. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχω κάποια συζήτηση με τον ΠΑΟΚ”.
Σχετικά με το κόσμο του ΠΑΟΚ: “Αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μου στέλνουν την αγάπη τους με μηνύματα και μου λένε να παραμείνω. Μπορώ να παίξω στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά απόλαυσα εγώ και η οικογένειά μου αυτούς τους έξι μήνες στη Θεσσαλονίκη, μας άρεσε πολύ και αυτό για μένα είναι σημαντικό κριτήριο για την απόφαση που θα πάρω για το μέλλον μου. Για μένα είναι σημαντικό το πως αισθάνομαι, και εδώ περνάω καλά. Αυτό θα επηρεάσει την απόφαση μου”.
Για το πως έκλεισε η φετινή χρονιά του ΠΑΟΚ: “Στον τελικό έπαιξε σημαντικό ρόλο οτι είχαμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών της ομάδας, επίσης ήταν άδικη η αφαίρεση των τριών βαθμών, θα ήμασταν εμείς στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό δεν είναι αυτή που φάνηκε στην βαθμολογία. Με μια καλή ομάδα του χρόνου μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα και να το πάρουμε”.
Για τους Έλληνες διαιτητές: “Μερικές φορές όταν δεν λες τίποτα δημόσια είναι καλύτερα, δεν λέγονται αυτά στο ραδιόφωνο”.
Για την γνώμη του σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη: “Πήρε τον ΠΑΟΚ και θέλει να τον κάνει την ομάδα μεγαλύτερη της Ελλάδας. Μπορεί να το κάνει, αλλά χρειάζεται χρόνο και την υποστήριξη όλων όσων αγαπούν τον ΠΑΟΚ, βέβαια υπάρχουν και κάποια προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα οποία δεν μπορώ να πω στο ραδιόφωνο”
Για το ραντεβού με τον Σαββίδη στο δείπνο μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ: “Μιλήσαμε για το μέλλον μου και του είπα ότι λέω και τώρα σε σας. Μου είπε ο κ.Σαββίδης ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα, το οποίο είναι πολύ τιμητικό για μένα. Του είπα ότι είμαι θετικός, απλά χρειάζομαι να ξεκουραστώ λίγο μαζί με την οικογένεια μου για να συζητήσω. Αισθάνομαι θετικά συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ και εγώ και η οικογένεια μου. Θα πάω στην Αμερική τώρα για δυο φιλικά με την Εθνική Ισραήλ και μετά το πιθανότερο είναι πως θα έχουμε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ”.
Για το ότι η Ελλάδα χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες σαν κι αυτόν: “Φυσικά, κάθε πρωτάθλημα χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες, αλλά στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο για να έρθουν και άλλοι πιο καλοί ποδοσφαιριστές…”
Το μήνυμα του προς το κόσμο του ΠΑΟΚ: “Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτούς τους έξι μήνες, τους αγαπώ πολύ, εύχομαι να συνεχίσουν να υποστηρίζουν όπως και τώρα την ομάδα και ελπίζω να συμμετέχω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια για να πάμε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση. Αυτό που μπορώ να τους πω στα ελληνικά είναι “οοο ΠΑΟΚάρα””.
Σχετικά με την Τούμπα: “Είναι κάτι φανταστικό. Μόνο σε αυτό το γήπεδο μπορείς να ζήσεις τέτοια ατμόσφαιρα. Την χρειαζόμαστε όμως σε όλα τα ματς και όχι μόνο στα ντέρμπι”.
Σχετικά με τον Στέφενς και τον Γεωργιάδη: “Και οι δυο προσπαθούσαν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Μετά τον Χουμπ προσπαθήσαμε να πάρουμε το κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε παρά την πρόκριση με πολύ καλή εμφάνιση στον ημιτελικό”.
Για τις πιθανότητες να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: “Θέλω να μείνω στο ΠΑΟΚ γιατί έχω όνειρα μ’ αυτήν την ομάδα αλλά δεν μπορώ να μιλάω με ποσοστά. Πρέπει να σκεφτώ οριστικά όταν ξεκουραστώ τι είναι το καλύτερο για μένα και για την οικογένεια μου”.

Σχετικά άρθρα