Το Μουντιάλ του Κώστα…

20 Μαΐου 2014

Την αφορμή για το μπλοκ, μου την έδωσε ένα μήνυμα στην βραδινή εκπομπή στον Nova ΣΠΟΡ FM. «Είναι δυνατόν ο Σάντος να καλεί τον Μήτρογλου, που απέτυχε παταγωδώς στην χειρότερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ», αναρωτήθηκε ο ακροατής και δεν σας κρύβω ότι έμεινα κάγκελο.

Πρώτα απ’ όλα ο Μήτρογλου όχι μόνο δεν απέτυχε παταγωδώς στη Φούλαμ, αλλά κατά την δική μου άποψη, δεν απέτυχε καθόλου. Πώς μπορεί να τα θαλασσώσει ένας παίκτης, όταν λόγω τραυματισμού δεν γίνεται να αγωνιστεί;

Ο Μήτρογλου πήγε στη Φούλαμ σαν Μεσσίας, αλλά δεν την βοήθησε για τους λόγους που όλοι μας γνωρίζουμε. Ο Σάντος καλά έκανε και τον πήρε στην αποστολή (για άλλες επιλογές του, μπορεί να γίνει κουβέντα…) και ο ίδιος ο παίκτης, περιμένει πώς και πώς το Μουντιάλ.

Ο διεθνής επιθετικός διψά για μπάλα και μέσω την εμφανίσεων του, κυνηγά μια νέα μεταγραφή! Στη Φούλαμ δεν πρόκειται να παραμείνει, γιατί αφενός δεν θέλει να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ και αφετέρου και η Φούλαμ δεν μπορεί να καλύψει στη κατηγορία αυτή το μεγάλο του συμβόλαιο.

Διάβασε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...