Το «αντίο» του Μιλίτο στην Ίντερ…

Διαβάστε ακόμα:

Τέλος οι… Αργεντίνοι από την Ίντερ

Το «ευχαριστώ» του Ζανέτι

Ο Ντιέγκο Μιλίτο ανακοίνωσε επίσημα πως η καριέρα του στην Ίντερ ολοκληρώθηκε, μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με τους «νερατζούρι»! Κάτι που αναμενόταν να γίνει…

Ο Αργεντινός επιθετικός αποχαιρέτησε τους φίλους της ιταλικής ομάδας για την αγάπη τους με μήνυμά του στο προφίλ του στο «Facebook». Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν να αποχωρήσει από την Ίντερ.

«Ήρθε η στιγμή να πω αντίο. Δυστυχώς η ζωή μου στην Ίντερ τελείωσε. Αποφάσισα να δοκιμάσω μια νέα περιπέτεια στην καριέρα μου. Δεν ξέρω ακόμα τι επιφυλλάσει το μέλλον, αλλά ακόμα νιώθω «ζωντανός» και έχω μεγάλη επιθυμία να παίξω ξανά και να γίνω πάλι πρωταγωνιστής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκα πολλές χαρές και επιτυχίες στην Ίντερ. Την ομάδα, τον πρόεδρο, όλα τα μέλη του τιμ και φυσικά τους συμπαίκτες μου. Περισσότερο από όλους, όμως, τους οπαδούς για όλα όσα μου προσέφεραν αυτά τα πέντε χρόνια. Είστε στην καρδιά μου. Είστε φανταστικοί», ήταν το μήνυμα του Ντιέγκο Μιλίτο.

Σε πέντε χρόνια στο Μιλάνο, ο διεθνής άσος πέτυχε πολλά και κέρδισε όλους τους τίτλους ! Ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας, αλλά ξεχωρίζει το Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 στη Μαδρίτη με τεχνικό τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Σχετικά άρθρα