«Άναψε» φωτιές ο Κούγιας στην ΠΑΕ Άρης!

Το ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια για την ΠΑΕ Άρης δεν ήταν – κατά πως φαίνεται – ένα – πυροτέχνημα. Και τούτο επειδή ο διαπρεπής νομικός συντηρεί την φλόγα του για τους «κίτρινους» …φουντωμένη. Και με αυτήν «άναψε» πάλι, φωτιές στην ΠΑΕ Άρης.

   Σε συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στο «Αθλητικό Metropolis» «ακούστηκαν» κάποιες αναφορές κατά του Παναγιώτη Στεφανίδη. Κι έτσι εύλογα προκλήθηκε άμεσα έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης.

   Ανέφερε λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενούμενος στο  «Αθλητικό Metropolis» : «Βλέπω εν συνεχεία τον κύριο Στεφανίδη ο οποίος δεν έχει βάλει χρήματα,  επειδή δεν έχει χρήματα, να λέει, να μείνουμε στην Football League. Πάλι δεν έχει επιχειρήματα. Άρα στηριζόμαστε στα διαρκείας, στους χορηγούς και στα τηλεοπτικά. Και πες μου εσύ πως θα πληρώσεις τα συμβόλαια των παικτών που δεν θα σου δίνεται άδεια. Κι επίσης θα έχεις και αφαιρέσεις βαθμών. Και σκεφτείτε παράλληλα πως οι παίκτες θα θέλουν προκαταβολές και εγγυητικές για να παίξουν. Που θα τα βρεις;»…

   Κι ακολουθούν οι επίμαχες αναφορές: «Εγώ λοιπόν τότε σκέφτηκα πως κοροϊδεύουν τον κόσμο. Δεν έχουν κανένα απολύτως πλάνο. Όταν βλέπω πως στον ΑΣ συγκροτούνται ονόματα που ουσιαστικά δημιούργησαν τα χρέη. Ουσιαστικά εδώ πάμε για μια συντήρηση. Και θα χαθεί η ευκαιρία να αναγεννηθεί η ομάδα όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Στεφανίδης προσπαθεί να πάρει χρήματα, από τα τηλεοπτικά, από τα διαρκείας και άλλα έσοδο. Χωρίς την δυνατότητα να διαχειρισθεί την κατάσταση. Είναι ένας απλός δικηγόρος χωρίς κάποια μεγάλη εμβέλεια στον δικηγορικό χώρο. Το πάει απλά ως μια διαχείριση των χρημάτων. Και εν συνεχεία θα πουληθεί ο Άρης στο συνδρομητικό κανάλι»!

   Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης αντέδρασε άμεσα. Και στην ιστοσελίδα novasports.gr τόνισε: «Κάποια στιγμή, όλοι αυτοί που μιλούν για τον Άρη, χωρίς να έχουν καμία σχέση με την ομάδα πρέπει να σταματήσουν. Άκουσα τον κύριο Κούγια να μας κατηγορεί για έλλειψη σχεδίου και τα συναφή. Γιατί δεν φέρνει ο ίδιος το δικό του πλάνο για τον Άρη για τον οποίο ενδιαφέρεται Μήπως είναι το ίδιο που κάθε χρόνο θέτει σε εφαρμογή στην Παναχαϊκή; Το να βγαίνει και να κατηγορεί ανέξοδα τους πάντες, επειδή δεν έγινε αποδεκτός από την οικογένεια του συλλόγου, είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο».

   Ο Παναγιώτης Στεφανίδης πάντως, είναι σαφής γενικά, στις θέσεις της ΠΑΕ Άρης: «Εμείς είπαμε από την αρχή και επιμένουμε σ΄ αυτό, πως θέλουμε τον Άρη στη Football League. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα φύγουμε. Δεν μας καλύπτει η προοπτική της Γ΄ Εθνικής. Γι’ αυτήν θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο πως δεν χρειάζεται κανείς να βάλει χρήματα. Επομένως ο Άρης δεν χρειάζεται κανέναν Κούγια για να «επενδύσει» στη Γ΄ Εθνική. Μπορεί και χωρίς αυτόν!».

Σχετικά άρθρα