Ανατροπή στην υπόθεση !!!! Έρχεται στον Θρύλο !!!!

21 Μαΐου 2014

Το σήριαλ της απόκτησης του Αλαν Πουλίδο από τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τους Μεξικανούς να επιμένουν πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τίγκρες μέχρι το 2016.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πλατεία Αλεξάνδρας ωστόσορίχνουν φως στην υπόθεση του 23άχρονου επιθετικού, καθώς όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα έγγραφα που έχουν οι διοικούντες την Τίγρες στα χέρια τους είναι μεταχρονολογημένα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει πως ο παίκτης έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, με τα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού να εξοργίζουν τους Μεξικανούς.

Όπως επισημαίνουν οι νομικοί της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο παίκτης έχει μεν βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Τίγκρες, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2016, ωστόσο όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος είναι μεταχρονολογημένο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του το… επίσημο συμβόλαιο και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η απόκτηση του 23άχρονου στράικερ είναι η γραφειοκρατία. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι είναι θέμα χρόνου νααποδειχθεί πως το συμβόλαιο που έχει στα χέρια της η Τίγκρες δεν έχει καμία νομική ισχύ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ