Κούδας, Παρίδης κι άλλα …παιδιά, μιλούν για τον Άγγελο!

22 Μαΐου 2014

   Μία συλλογή ενδεικτική απόψεων βετεράνων του ΠΑΟΚ για τον Άγγελο Αναστασιάδη επιχείρησε η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «METROSPORT». Φιλοξένησε τους συμπαίκτες του Γιώργο Κούδα, Δημήτρη Παρίδη και Νέτο Γκουερίνο. Φιλοξένης και τους νεότερους Νίκο Αλαβάντα και Χρήστο Δημόπουλο…

   Μία συλλογή ενδεικτική απόψεων βετεράνων του ΠΑΟΚ για τον Άγγελο Αναστασιάδη επιχείρησε η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «METROSPORT». Φιλοξένησε τους συμπαίκτες του Γιώργο Κούδα, Δημήτρη Παρίδη και Νέτο Γκουερίνο. Φιλοξένης και τους νεότερους Νίκο Αλαβάντα και Χρήστο Δημόπουλο…

   Όπως θα διαβάσετε στο θέμα της  «METROSPORT» στην επιχείρηση της καταγράφηκαν κι αρνήσεις. Δίχως να κατονομάζονται οι αρνητές. Είναι γνωστό τοις πάσι στη Θεσσαλονίκη, πως στον ΠΑΟΚ ο φίλος που ήρθε πάλι, από τα παλιά προπονητής έχει φανατικούς φίλους αλλά φανατικούς εχθρούς. Απλά οι μεν, μιλούν κι οι δ σιωπούν ωφελώντας την υγεία του ΠΑΟΚ.

   Επίσης καταγράφθηκαν κι ουκ ολίγοι οι οποίοι είναι ουδέτεροι. Αυτοί δεν θέλησαν να εκφράσουν άποψη θεωρώντας ότι θα είναι ιδιαίτερα πρώιμη!

    Ακολουθεί το θέμα της εφημερίδας της Θεσσαλονίκης με τον Κούδα, τον Παρίδη κι άλλα παιδιά, να μιλούν για τον Άγγελο:

   «Σερβίρουμε» σήμερα το κατ’ αρχήν απόσταγμα των εντυπώσεων για το come back του Άγγελου Αναστασιάδη. Πλησιάσαμε πρόσωπα με προσφορά στον ΠΑΟΚ. Και ζητήσαμε τις εντυπώσεις τους  επί του θέματος. Κάποιοι δεν ήθελαν, να τις καταθέσουν. Ήθελαν να τις κρατήσουν γι’ αυτούς. Ορισμένοι δεν ήθελαν, να σπεύσουν για την κατάθεση τους. Ήθελαν χρόνο. Κι οι άλλοι τις κατέθεσαν στην… τράπεζα της ενημέρωσης της «Μ».

   Βαρύνουσα πάντως, θα ήταν κι η εντύπωση του Γιώργου Κούδα επειδή δεν ήταν απλά, συμπαίκτης του Άγγελου Αναστασιάδη. Ήταν και συνεργάτες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το δε, βάρος της εντύπωσης του «μεγαλέξανδρου» θα εκφραζόταν με το πλάτος της. Εάν την κατέθετε: «Ο Άγγελος είναι ένα κομμάτι του νέου παζλ το οποίο καλείται να σχηματίσει η ΠΑΕ. Πώς να καταθέσω λοιπόν, εντύπωση για ένα παζλ, όταν δεν είναι πλήρες; Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Άγγελος αλλά δε μετρά η προσωπική μας εντύπωση για το άτομο στη προκειμένη περίπτωση. Μετρά η εντύπωση για το σύνολο. Αυτή θέλετε. Όταν θα διαμορφωθεί του νέου παζλ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα την καταθέσω»!

   Εξίσου σημαντική αλλά με διαφορετική οπτική είναι του Δημήτρη Παρίδη. Παίκτης – μνημείο για τον «δικέφαλο» ο οποίος αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα.

   «Ο Άγγελος είναι η καταλληλότερη επιλογή», τόνισε στη «Μ» ο θρυλικός «Μητσάρας». Ίσως ο καλύτερος δεξιός επιθετικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ. «Να τον αφήσουν όμως, οι εντός ΠΑΟΚ να δουλέψει. Και να τον προστατεύσουν από τους εκτός. Σιγά σιγά θα κτίσει μία καλή ομάδα. Το έχει ο Άγγελος. Ψάχνεται. Πρέπει να βάλει νέα παιδιά. Να επιλέξουν επιτέλους, καλούς ξένους. Θέλει υπομονή ο ΠΑΟΚ για να κτιστεί γερά. Είδαμε πως κτίστηκε με βιασύνη …»!

   Το πάθος του Άγγελου Αναστασιάδη τον καθιστά ξεχωριστό κατά το Νίκο Αλαβάντα. Ο σταρ του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 1985 θεωρεί πως ο νέος από τα παλιά προπονητής «έχει να δώσει πολλά. Ξέρει πολλά. Απλά, πρέπει να βρεθεί ο ορθός δρόμος συνεργασίας στην ΠΑΕ για να αποδώσει ο Άγγελος και να αξιοποιήσουν την απόδοση του. Είναι παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό αλλά… Πρέπει εκτός από τα λόγια και στα έργα να βρεθεί κοινός τόπος διοικητικής και τεχνικής ηγεσίας».

   Παρεμπιπτόντως αναφέρουμε των υποψηφιότητα του Νίκου Αλαβάντα για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου στις επικείμενες εκλογές. Κι είναι τυχεροί στον ακριτικό φιλοπρόοδο Νομό επειδή ένας άνθρωπος «γέννημα θρέμμα» του ποδοσφαίρου του τόπου του, στρατεύεται διοικητικά στην υπηρεσία του.

   «Όσο και να έψαχναν καλύτερη λύση από την ΠΑΕ για τη σημερινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ, δεν θα έβρισκαν», λέει στη «Μ» ο Χρήστος Δημόπουλος. «Χρειάζεται πάντως, στήριξη ο Άγγελος Αναστασιάδης και μέσα κι έξω από την ΠΑΕ. Δε μιλώ για πίστωση χρόνου. Μιλώ για μεθοδικότητα, προγραμματισμό και για πολλή υπομονή. Μία ομάδα όπως τη θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, δεν πέφτει από τον ουρανό. Στη γη… καλλιεργείται κι αναπτύσσεται».

  Ο Νέτο Γκουερίνο αναφέρεται στην «καλύτερη λύση προβλημάτων του ΠΑΟΚ». «Ο Άγγελος είναι γαλουχημένος στον ΠΑΟΚ. Είναι σπλάχνο από τα σπλάχνα του. Κυρίως δε, ξέρει τον ΠΑΟΚ όσο άλλος κανείς προπονητής. Κατ΄ αρχήν θα βάλει τάξη στα αποδυτήρια. Δεν υπήρχε άλλος για να την επιβάλλει. Και σίγουρα θα δώσει ψυχή στην ομάδα. Είναι δουλευταράς. Έντιμος. Συνεπής και πιστός στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται στήριξη από όλους. Χρειάζεται κυρίως,  υπομονή από τον κόσμο μας… ». 

   Πηγή: Εφημερίδα "METROSPORT"

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ