Κάτι τρέχει στα οικονομικά του Άρη;

22 Μαΐου 2014

Η καθημερινή αναζήτηση στοιχείων και η αντιπαραβολή τους, είτε με δικαστικές αποφάσεις, είτε με αποδείξεις πληρωμής έχει φέρει στο φως μια περίεργη κατάσταση, αναφορικά με τις πραγματικές οφειλές της ΠΑΕ Άρης, κυρίως προς ποδοσφαιριστές.

Απ’ τον μέχρι τώρα έλεγχο έχει διαπιστωθεί μια σημαντική απόκλιση της τάξεως του 30% πιο χαμηλά απ’ όσα μέχρι τώρα γνώριζαν οι διοικούντες ότι οφείλονται σε παίκτες.

Υπάρχει παράδειγμα με ποδοσφαιριστή, στον οποίο οφείλεται συγκεκριμένο “χ” ποσό, αλλά στις καρτέλες του λογιστηρίου εμφανίζεται ότι ο Άρης του χρωστά “χ” + 100.000 ευρώ! Άλλο παράδειγμα θέλει παίκτη φεύγοντας να κάνει συμφωνία για να χαρίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, αλλά φαίνεται ότι οι κιτρινόμαυροι του οφείλουν ακόμη αυτά τα χρήματα.

Όλες αυτές οι επαφές του Παναγιώτη Στεφανίδη και των συνεργατών του με δικηγόρους ποδοσφαιριστών αλλά και κάποιους ατζέντηδες, γίνονται προκειμένου να ενημερωθεί η ΠΑΕ για τις ακριβείς υποχρεώσεις της. Ποιο ειναι το “κοστούμι”, πόσα χρωστούν και ποιες αποφάσεις έχουν προκύψει εις βάρος της ΠΑΕ.

(πηγή: Αρένα FM)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ