Αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο

22 Μαΐου 2014

Δυσσάρεστα ήταν τα νέα για την Εθνική Ουρουγουάης, σχετικά με τον τραυματισμό του Λουίς Σουάρες.

Ο διεθνής φορ υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο και θα μπεί σήμερα στο χειρουγείο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.  Με μόλις τρεις εβδιομάδες να απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η αγωνία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του βρίσκεται στο κατακόρυφο, σχετικά με το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τα πρώτα παιχνίδια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Tenfield» του ομώνυμου τηλεοπτικού καναλιού της Ουρουγουάης, ο παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική την Τετάρτη, η οποία αποκάλυψε ότι ο μηνίσκος του έχει πάθει ζημιά κι ο γιατρός της Εθνικής ομάδας αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο χρόνος αποθεραπείας από τέτοιες αρθροσκοπήσεις υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει στο πρώτο ματς (σ.σ.: κόντρα στην Κόστα Ρίκα στις 14 Ιουνίου στην Φορταλέζα).

Όπως τονίζουν από την ομοσπονδία, θα πέσει πάνω του όλο το ιατρικό επιτελείο για να τον προετοιμάσει κατάλληλα έτσι ώστε να δώσει το «παρών» στην πρεμιέρα, ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...