Αυτοί είναι οι τρεις μεταγραφικοί στόχοι της Μάντσεστερ Σίτι!

22 Μαΐου 2014

Κύριος στόχος για το χτίσιμο της νέας ομάδας του χρόνου είναι να δυναμώσει και άλλο η άμυνα της City.

Γι’ αυτό και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα είναι ο Elaquim Mangala της Porto, που ήταν μεταγραφικός στόχος και το χειμώνα.
 
Το πρόβλημα ως προς τη μετεγγραφή του παίκτη, έγκειται στο γεγονός ότι ο νεαρός αμυντικός θέλει επιλέξει τον προορισμό του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν αρέσει στην City, η οποία θέλει να κάνει γρήγορα όλες τις δουλειές της όπως πέρυσι. Γι’ αυτό και η ομάδα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Mehdi Benatia της Roma.
 
Ο Benatia πήρε πέρυσι το καλοκαίρι στη Roma και παρόλο που έχει συμβόλαιο για τέσσερα ακόμα χρόνια με τους ‘Ρωμαίους’, με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες, η City θα τον έκανε δικό της.
 
Η City είναι επίσης κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με τον μέσο της Porto, Fernando. Ο Fernando που ήταν και αυτός στους χειμερινούς στόχους της ομάδας, θα κοστίσει περίπου 16 εκατομμύρια λίρες.
 
Το μεγάλο δίλημμα αυτή τη στιγμή για την City είναι στη θέση του δεξιού μπακ, για το ρόλο του Pablo Zabaleta. Ο Sagna έχει την ηλικία και την εμπειρία που θέλουν στη City, και το θετικό είναι ότι μένει ελεύθερος, συνεπώς δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την UEFA όσον αφορά το FFP.

Πηγή: englishfootball.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ