Πάθος, θέαμα και… αυτοθυσία Γλύκου! (videos)

Με έντονους ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. Το πάθος των 23 ποδοσφαιριστών ήταν εμφανές σε κάθε κίνησή τους στο χορτάρι του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά, κάτι που δείχνει με τον πλέον προφανή τρόπο το γεγονός ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.

Το σημερινό πρόγραμμα της “γαλανόλευκης”, το οποίο διήρκεσε 1,5 ώρα, ξεκίνησε με ασκήσεις εναλλαγής της μπάλας σε συνθήκες αντεπίθεσης και εν συνεχεία οι διεθνείς χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής, εναλλαγής της μπάλας και μαρκαρίσματος υπό τις συνεχείς οδηγίες του Φερνάντο Σάντος την ώρα που οι τρεις τερματοφύλακες (Καρνέζης, Καπίνο, Γλύκος) ακολουθούσαν το δικό τους πρόγραμμα.

Έπειτα, ο Πορτογάλος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες των οκτώ για “διπλό” στο μισό γήπεδο. Με τους κίτρινους αγωνίστηκαν οι Γλύκος, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Μόρας, Μανωλάς, Βύντρα, Κατσουράνης και Τζιόλης, με τους μπλε οι Καρνέζης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Καραγκούνης, Κονέ, Σάμαρης, Σαλπιγγίδης και Παπασταθόπουλος ενώ με τους κόκκινους οι Καπίνο, Χολέμπας, Χριστοδουλόπουλος, Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Φετφατζίδης, Γκέκας και ο διερμηνέας του Σάντος, Αλέξανδρος Μανιάτογλου.

Κατά τη διάρκεια του “διπλού”, στο οποίο οι τρεις ομάδες εναλλάσσονταν ως αντίπαλοι, ο Κώστας Κατσουράνης σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με “ψαλιδάκι” ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος στην προσπάθειά του να αποκρούσει έναν “κεραυνό” του Δημήτρη Σαλπιγγίδη δέχτηκε εξ επαφής την μπάλα στο πρόσωπο. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ζαλίστηκε και μετά από τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής αποχώρησε από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους.

Σχετικά άρθρα