Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα ο Αντετοκούνμπο!

Οι διακρίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ συνεχίζονται, με τον Έλληνα παίκτη των Μπακς να επιλέγεται στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα ρούκι!

Ο 19χρονος Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε 116 πόντους στη ψηφοφορία που συμμετείχαν 125 συντάκτες και αναλυτές στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Μάλιστα 15 εξ αυτών που ψήφισαν κατέταξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην πρώτη καλύτερη πεντάδα με τους ρούκι.

Στην πρώτη καλύτερη πεντάδα επελέγησαν οι Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς των Σίξερς (250), Βίκτορ Ολαντίπο του Ορλάντο (248), Τρέι Μπερκ των Τζαζ (230), Μέισον Πλάμλι των Νετς (214) και Τιμ Χάρνταγουεϊ των Νικς (204). Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα, μαζί με τον άσο των Μπακς βρίσκονται οι Κέλι Όλινικ των Σέλτικς (119 πόντοι), Γκόργκι Ντιένγκ των Τίμπεργουλβς (96), Κόντι Ζέλερ των Μπόμπκατς (67) και Στίβεν Άνταμς της Θάντερ (65).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μπακς μέτρησε 6,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο σε 77 ματς. Μεταξύ των ρούκι ήταν ενδέκατος σκόρερ, τέταρτος ριμπάουντερ, δέκατος σε ασίστ, ένατος σε ευστοχία στα σουτ, τέταρτος σε ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, ένατος σε ευστοχία στις βολές, έκτος σε κλεψίματα και τέταρτος σε τάπες.

Σχετικά άρθρα