Ελεύθερος ο Αραμπατζής

Ύστερα από μία σεζόν, η συνεργασία του Γιάννη Αραμπατζή με τον Ερμή Αραδίπου έφτασε και επίσημα στο τέλος της.

Το συμβόλαιο του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, αλλά δεν δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης, που του προτάθηκε. Ο Αραμπατζής αναζητά πλέον ομάδα, που θα του προσφέρει καλύτερους όρους συμβολαίου. Mέχρι τώρα φέρεται να έχει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκα, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει τη καριέρα του στο εξωτερικό.

Η ανακοίνωση του Ερμή:

«Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα μας και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού η οποία θα μπορεί να του καλύπτει το συμβόλαιο που απαιτεί ο ίδιος.

Η διοίκηση έκανε πολύ καλή οικονομική πρόταση στον Αραμπατζή, όμως δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να καλύψει τα λεφτά που ζητά την δεδομένη στιγμή η πλευρά του Ελλαδίτη πορτιέρε.

Η πολιτική μας σχετικά με το μπάτζετ δεν αλλάζει ούτε και τη νέα χρονιά. Θα δίνουμε όσα μπορούμε να πληρώνουμε τέλος του μήνα επειδή θεωρούμε το σημαντικότερο από όλα να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις κυρίως προς τους ποδοσφαιριστές μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Αραμπατζή για την πολύ μεγάλη συνεισφορά του στην ομάδα μας τη φετινή χρονιά και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Σχετικά άρθρα