Σφαιρόπουλος: «Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των μικρών τελικών, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να διορθώσει τα λάθη της και να παρουσιαστεί καλύτερη στη Θεσσαλονίκη. 

«Ήταν ένα ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του. Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ πήρε μία διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με την προσπάθεια που κάναμε πλησιάσαμε. Καταφέραμε μάλιστα να πάρουμε και μία διαφορά 5 πόντων, που θα μπορούσε να είναι και αρκετή για μας, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να πάμε στη Θεσσαλονίκη για να έχουμε καλύτερη απόδοση, κυρίως στην επίθεσή μας, ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση», ήταν η τοποθέτηση του κόουτς των «κυανέρυθρων», Γιάννη Σφαιρόπουλου. 

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου, πρόσθεσε: «Είχαμε τις ευκαιρίας μας να νικήσουμε το σημερινό παιχνίδι. Ήμασταν φτωχοί επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ιστορία, με πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Ξέρουμε ότι θα είναι μεγάλη η σειρά και από την πλευρά μας πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια».

Σχετικά άρθρα