Κάμπελ: «Επιστρέφω στην Άρσεναλ»

Ο Τζόελ Κάμπελ δήλωσε ότι μετά το Μουντιάλ γυρίζει στην Άρσεναλ και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στην αγγλική ομάδα. Τι είπε για Ολυμπιακό, Μίτσελ. 

Συνέντευξη στην εφημερίδα Al Dia στην Κόστα Ρίκα έδωσε ο Τζόελ Κάμπελ και γνωστοποίησε ότι μετά το Μουντιάλ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Άρσεναλ και θα επιδιώξει με την προσπάθειά του στην προετοιμασία να παραμείνει στην αγγλική ομάδα. 

«Οι άνθρωποι της Άρσεναλ μου είπαν ότι θα συναντηθούμε μετά το Μουντιάλ. Επιστρέφω εκεί, είναι η ομάδα μου και έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα προσπαθήσω να παίξω, να κάνω καλή προετοιμασία και να κερδίσω μια θέση στο ρόστερ. Είμαι βέβαιος για τις δυνατότητές μου και ότι μπορώ να καταφέρω να παίξω στην Premier League, κάτι που δεν έγινε πέρσι για να πάρω παιχνίδια ενόψει του Μουντιάλ. 

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ με βοήθησαν πολύ. Έπαιξα 40 ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή η διάρκεια μου έκανε πολύ καλό. Εμπιστεύομαι πολύ τον Μίτσελ, προσπάθησα να απορροφήσω όλα όσα μου έμαθε, μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Κι αυτό ήταν το μεγάλο όφελός μου. Δούλεψα σκληρά, έμαθα πολλά, νιώθω ότι είμαι καλός σχεδόν στα πάντα, αλλά έχω να βελτιωθώ κι άλλο», τόνισε στους συμπατριώτες του ο Κοσταρικανός φορ που ανυπομονεί για την έναρξη του Μουντιάλ.

Σχετικά άρθρα