Νόσος του Crohn: Μάθε περισσότερα
Τι είναι η νόσος του Crohn και πώς εκδηλώνεται. Διάβασε ποια είναι τα συμπτώματά της και πότε πρέπει να πας στον γιατρό.
H 19χρονη Νάντια, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Στην 3η μέρα της περιόδου δεν βάλαμε προφυλακτικό. Μπορεί να είμαι έγκυος;
Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας, καθώς η ημέρα αυτή δεν θεωρείται γόνιμη. Η παρουσία περιόδου σχεδόν αποκλείει την πιθανότητα για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Αγνή Γιακουμή
Πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές με αριστεύσεις και υποτροφίες στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η 17χρονη Φένια, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Βάλαμε προφυλακτικό, αλλά έχω καθυστέρηση. Είμαι έγκυος;
Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μιλήσετε από κοντά με κάποιον Ειδικό Γυναικολόγο Εφήβων, για να σας εξηγήσει ποιες είναι οι εναλλακτικές αντισύλληψης και να βρείτε μαζί ποια μέθοδος σας ταιριάζει.
H 17χρονη Αννέτα, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Έκανα σεξ και τη δεύτερη φορά δεν έβαλε προφυλακτικό. Μπορεί να είμαι έγκυος;
Όταν υπάρχουν υπολείμματα εκσπερμάτισης από την πρώτη επαφή, μπορεί σε κάποιες λίγες περιπτώσεις να υπάρξει κύηση. Θα πρέπει να περιμένετε να δείτε αν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση της περιόδου σας και τότε να κάνετε ένα τεστ κύησης.
H 30χρονη Γιάννα, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Πονάω και έχω
Με την περιγραφή και μόνο ενός ενοχλήματος δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την αιτία των ενοχλημάτων σας. Σίγουρα θα πρέπει να εξεταστείτε από κάποιο γιατρό, πιθανότατα αρχικά καρδιολόγο με βάση αυτά που αναφέρετε, ο οποίος αφού σας εξετάσει θα επιλέξει τις κατάλληλες ...
Κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις στην αλλεργική νόσο του αναπνευστικού
Η ταχεία αστικοποίηση του πληθυσμού στις χώρες του Δυτικού κόσμου μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οδήγησε σε εντυπωσιακή αύξηση όλων των αλλεργικών νοσημάτων στις ανεπτυγμένες χώρες και σε μικρότερο, σημαντικό όμως, βαθμό και στις αναπτυσσόμενες χώρες τα τελευταία πενήντα περίπου χρόνια.
Η 35χρονη Γιώτα, αναγνώστρια του boro.gr, ρωτά
Λόγω παχυσαρκίας, είχα επιπλοκές μετά την καισαρική. Θα έχω θέμα σε περίπτωση άλλης εγκυμοσύνης;
Σε γενικές γραμμές εφόσον έχετε κυοφορήσει ήδη μία φορά, είναι πολύ πιθανό ότι θα μπορείτε να προχωρήσετε και σε επόμενη κύηση.
Ασφαλής για τα παιδιά η ομοιοπαθητική;
Όταν οι γονείς σπεύδουν να δώσουν αντιβίωση στο παιδί, ακόμη και για ένα απλό κρυολόγημα ή πονόλαιμο, όχι μόνο φορτώνουν το παιδί με ακατάλληλα για την περίπτωση φάρμακα, αλλά και κάνουν τα μικρόβια να αποκτούν μεγαλύτερη αντοχή.
Μαρία Μηλιά
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O φόβος για το μέλλον
Κανένας μας δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει...
Θέλει τόλμη για τον κάθε άνθρωπο να φύγει από το σκοτάδι
Η πορεία προς τη γνώση του εαυτού δεν...
Μπορείτε να κατορθώσετε το ακατόρθωτο
Αν πιστεύετε ότι είστε ανίκανοι να...