Μπερδέματα με την μεταγραφή στον Θρυλο !!!

23 Μαΐου 2014

Μόλις πριν λίγες μέρες κάποιοι έσπευσαν να θεωρήσουν ως δεδομένη τη μεταγραφή του Μοχάμεντ Μπεν στον Ολυμπιακό. Φαίνεται όμως πως η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Κι αυτό γιατί οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει ανταγωνιστές στο κυνήγι του παίκτη.

Από τη Βέροια τις προηγούμενες μέρες διέψευδαν τα περί συμφωνίας και τόνιζαν πως περιμένουν και άλλες προτάσεις και γι’ αυτό δεν βιάζονται να αποφασίσουν. Μάλιστα έκαναν λόγο για δύο τουλάχιστον ομάδες του εξωτερικού που έχουν ενδιαφερθεί για τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ομάδες αυτές είναι η Λέστερ και η Φενερμπαχτσέ. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως σε μια τέτοια περίπτωση ακόμη και αν η μία από τις δύο φτάσει ως την τελική πρόταση η τιμή του ποδοσφαιριστή θα ανέβει κατακόρυφα.

Μέχρι όμως να αποδειχθεί εμπράκτως το ενδιαφέρον αυτό με κατάθεση πρότασης, και να ξεκαθαριστεί πως δεν είναι παιχνίδια των μάνατζερ, ο Μπεν βρίσκεται στην πατρίδα του, ενώ πρόκειται να αγωνιστεί και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Το μόνο που μπορεί να ισχυριστεί με σιγουριά κάποιος είναι πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μπεν δεν θα αγωνίζεται στη Βέροια, η οποία έκανε με την απόκτησή του μια κίνηση ματ την περασμένη περίοδο. Μια κίνηση που αναμένεται να αποβεί χρυσοφόρα, καθώς θα φέρει αρκετό χρήμα στα ταμεία της ομάδας.

exedra.gr/

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ