«Ανοιχτός» για Μπαρτσελόνα ο Μπενάτια

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να συζητήσει για τη μετακίνηση του στη Μπαρτσελόνα ο Μεχντί Μπενάτια, αποκαλύπτοντας ότι δεν συμφώνησε με τη Ρόμα για ανανέωση του συμβολαίου του.

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μαροκινός κεντρικός αμυντικός θα εξαργυρώσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους «τζιαλορόσι»… κερδίζοντας μία μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος πήρε θέση για αυτό το θέμα, δηλώνοντας ευτυχισμένος στην ιταλική πρωτεύουσα αλλά αφήνοντας και ένα… ανοιχτό παράθυρο στους «μπλαουγκράνα».

«Είμαι μια χαρά στη Ρόμα και έχω συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια. Εγιναν συζητήσεις με την διοίκηση για την επέκταση του αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Νιώθω καλά στη Ρώμη με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου αλλά όταν είσαι 27 ετών σίγουρα σε βάζουν σε σκέψεις σημαντικές προτάσεις από σπουδαία κλαμπ όπως για παράδειγμα η Μπάρτσα, η Σίτι ή η Μπάγερν. Ομάδες που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής του πλανήτη. Προς το παρόν, πάντως, είμαι με την εθνική ομάδα και αυτά τα θέματα τα σκέφτεται ο μάνατζερ μου. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπενάτια.

Σχετικά άρθρα