Σιμεόνε: «Να… μπλοκάρουμε την Ρεάλ»!

Διαβάστε ακόμα:

Προπονήθηκαν Τουράν και Ντιέγκο Κόστα

Προσηλωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ είναι όλοι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην συνέντευξη Τύπου, εν όψει του σπουδαίου παιχνιδιού κόντρα στην Ρεάλ…  
Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στους «ροχιμπλάνκος» μίλησε για την συμμετοχή των Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν στο μεγάλο ματς της Λισαβόνας… Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών της Ατλέτικο Μαδρίτης…

«Όσον αφορά στα κίνητρα και την εξωτερική πίεση, αυτό δεν μας βοηθάει να μένουμε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να αγνοήσουμε αυτούς παράγοντες κατά τη διάρκεια του τελικού. Ο Ντιέγκο Κόστα και ο Αρντά Τουράν είναι σημαντικοί παίκτες αλλά είναι μόνο ονόματα, είτε θα παίξουν αυτοί οι δύο είτε θα παίξουν δύο άλλοι που θα ξέρουν ποιοι είναι. Δεν ξέρουμε πως θα παίξει η Ρεάλ, έχουμε δουλέψει για διάφορα ενδεχόμενα και θα προσπαθήσουμε να τους μπλοκάρουμε και να βρούμε τον τρόπο να ελέγξουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Ντιέγκο Σιμεόνε…
Για τους Κόστα και Τουράν, είπε: «Αυτοί οι παίκτες μας εντυπωσίασαν τα τελευταία δύο χρόνια με τις εμφανίσεις τους. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω περισσότερο, έχουν καταφέρει και εκπροσωπούν αυτό που θέλει το προνοητικό τιμ να βλέπει στο γήπεδο – το πάθος, την ενότητα, την αφοσίωση – που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους απλούς αθλητές».
Για την πίεση των οπαδών, ανέφερε: «Υπάρχουν άνθρωποι που μας πιστεύουν και νιώθω ότι κουβαλάω την ευθύνη της προσπάθειας στους ώμους μου. Νιώθω καλά, νιώθω υπεύθυνος αλλά σκέφτομαι αποκλειστικά και μόνο το ματς. Αυτό πρέπει να κάνω, συγκέντρωση στον αγώνα και αδιαφορία για οτιδήποτε άλλο. Βλέποντας όλους τους οπαδούς μας καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μεγάλο παιχνίδι».

Ο αρχηγός της Ατλέτικο, Γκάμπι, τόνισε: «Πρόκειται για το πιο σημαντικό ματς στην ιστορία του συλλόγου μας και γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που θα φορέσω την ερυθρόλευκη φανέλα αύριο. Ο Σιμεόνε μας βοήθησε να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή, πιστεύουμε σε αυτόν και είμαστε εδώ για τη νίκη. Ο προπονητής μας έχει κάνει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

Από την πλευρά του ο Τιάγκο πρόσθεσε: «Ξέρω και τη Ρεάλ και τον Ρονάλντο και άλλους Πορτογάλους που αγωνίζονται εκεί. Εγώ, μπορεί να είμαι ο μοναδικός της Ατλέτικο, αλλά γνωρίζω ότι πάρα πολλοί Πορτογάλοι θα είναι στο πλευρό μας. Είναι ιδιαίτερη στιγμή να παίξουμε στη χώρα μας και σ΄ένα στάδιο που γνωρίζω καλά και έχω υπέροχες αναμνήσεις. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν συμπατριώτη μου από τη Ρεάλ και δεν πρόκειται να το κάνω πριν το τέλος του αγώνα. Αυτή τη στιγμή, δεν τους βλέπω ως φίλους!».

Τελευταίος μίλησε ο Ραούλ Γκαρθία και υπογράμμισε: «Για κάθε παίκτη ο τελικός αυτός είναι ένα όνειρο. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να το κάνουμε πραγματικότητα και να πετύχουμε το στόχο μας. Αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, δεν θα έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε και στον τελικό».

Σχετικά άρθρα