Κούπερ: «Επίτευγμα της ομάδας»

Επίτευγμα της ομάδας χαρακτήρισε ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο 24χρόνος Αμερικανός πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ, την κατάρριψη του ρεκόρ των περισσότερων ασίστ σε μια σεζόν, και τόνισε ότι ο αγώνας της προσεχούς Δευτέρας (26/5, 5.30 μ.μ., Novasports 2) με αντίπαλο τον Πανιώνιο χρειάζεται προσοχή.

«Είναι σίγουρα σπουδαίο επίτευγμα για μένα, αλλά θεωρώ ότι είναι επίτευγμα της ομάδας εάν δεν τελειώσουν οι συμπαίκτες σου τις φάσεις και επίσης εάν δεν βοηθήσουν οι προπονητές να βγουν αυτές οι φάσεις, δεν θα γινόταν το ρεκόρ, αλλά αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αλλά πως θα τελειώσουμε τον καλύτεροι δυνατό τρόπο τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο», σχολίασε ο Κούπερ, που με τις 7 ασίστ που έδωσε στην χθεσινή (22/5) νίκη του «Δικεφάλου» στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου έφτασε τις 216 συνολικά την φετινή σεζόν. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από την σεζόν 1992-93 με 209 ασίστ ο Νίκος Γκάλης, ο οποίος τότε αγωνιζόταν για πρώτη χρονιά στον Παναθηναϊκό.

Σχετικά με την χθεσινή (22/5) νίκη στον πρώτο ματς της σειράς των πλέι οφ για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1, ο 24χρόνος Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι: «Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, παλεύει κάθε κατοχή, αλλά και εμείς είμαστε πολύ σκληρή ομάδα και ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε αγώνα. Είναι σίγουρα πλεονέκτημα να κερδίσεις εκτός έδρας».

«Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος θα έρθει για να αντιστρέψει την κατάσταση», είπε στην συνέχεια ο Κούπερ εν όψει της δεύτερης αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας (26/5) στο «Παλατάκι» και τόνισε: «Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί την Δευτέρα».

Σχετικά άρθρα