Μπούρμπος και ξένος

Στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση προχώρησε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έστω και αν επίσημα δεν ανακοίνωσε κατι. Πρόκειται για την απόκτηση του Χρήστου Μπούρμπου.

Ο Μπούρμπος κατέθεσε προσφυγή κατά του ΟΦΗ και εφόσον μείνει ελεύθερος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος μπακ έκανε καλή σεζόν με την κρητική ομάδα και ερχεται μα προσθέσει εμπειρία στο δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Για τη αλλη προχωρημένη υπόθεση έχει αναφέρει το Pamesports εδώ και μέρες. Πρόκειται για Ισπανό ποδοσφαιριστή, πιθανώς δεξιό μπακ. Υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ισπανία για ενδιαφέρον ελληνικής ομάδας για τον Αντόνιο Ρουκάβινα, τον Σέρβο μπακ της Βαγιαδολίδ, αλλά δεν φαίνεται να είναι αυτός ο παίκτης που έχει εντοπίσει ο Παναθηναϊκός. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα υπήρχαν εξελίξεις εντός του Σαββατοκύριακου εάν δεν προέκυπτε το απρόσμενο όσο και δυσάρεστο γεγονός με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Σε οτι αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη παρότι έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ. Για τον «Κάρα» δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο έως ότου ο ίδιος αποφασίσει τι θέλει να κανει.

Σχετικά άρθρα