Απόφαση – έκπληξη Σαββίδη για ΠΑΟΚ!

24 Μαΐου 2014

Ίσως το πιο κρίσιμο καλοκαίρι των τελευταίων ετών είναι το φετινό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει οπωσδήποτε του χρόνου να φανεί ανταγωνιστικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη προς τους συνεργάτες του, αφού στόχος του είναι του χρόνου να σηκώσει κούπα...

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου δεν... θέλει να χάσει χρόνο και για αυτό αποφάσισε να προχωρήσει σε κινήσεις (όπως η αποχώρηση Τσιτσιακόφ και η άφιξη νέων προσώπων στην ΠΑΕ) που θα κάνουν τον ΠΑΟΚ πιο «δυνατό» και έτοιμο για πρωτιά.

Ο σκύλος όμως έμαθε κάτι σχετικά με τις αποφάσεις του Ιβάν για τον «νέο ΠΑΟΚ» που θα προκαλέσει πολλά ερωτηματικά...

Ο Σαββίδης λοιπόν μπορεί να αποφάσισε να τα... αλλάξει όλα στον Δικέφαλο, όμως παράλληλα αποφάσισε να κάνει και κάποια οικονομία, αφού το «πετάς λεφτά» χωρίς αποτέλεσμα, δεν έχει σημασία.

Για αυτό λοιπόν όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», πολλοί στην Θεσσαλονίκη θεωρούν πως η επιλογή του Άγγελου Αναστασιάδη για τον πάγκο της ομάδας, συνεπάγεται και «κούρεμα» του μπάτζετ για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι μίνιμουμ 20% σε σχέση με πέρυσι!

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει καλές μεταγραφές. Το αντίθετο! Θα προσπαθήσει να κάνει «ουσιαστικές» μεταγραφές, με παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα και σε αυτό θα μπορέσει να βοηθήσει και ο Άγγελος... 

.sportdog.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Fernando Pessoa
Η Σκέψη της ημέρας
Fernando Pessoa