Πάει για βασικός ο Ντιέγκο Κόστα!

Όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει σε χρόνο… ρεκόρ τον τραυματισμό του, αλλά ο Ντιέγκο Κόστα θα ξεκινήσει και στην αρχική ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, σύμφωνα πάντα με τα ισπανικά μέσα.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος στράικερ με ισπανική υπηκοότητα, είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την τελευταία αγωνιστική της Λα Λίγκα στο οποίο οι «ροχιμπλάνκος» κατέκτησαν τον τίτλο. Ωστόσο, υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία, ξεπέρασε τάχιστα το πρόβλημα που είχε και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι.

Στο στρατόπεδο της «βασίλισσας» τώρα, ο Πέπε κρίνεται όλο και δυσκολότερο να αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό, ενώ παρά το γεγονός ότι ο Μπενζεμά δεν είναι 100% έτοιμος, φαίνεται να ζήτησε από τον Αντσελότι να τον αφήσει να αγωνιστεί. Για όλους τους ποδοσφαιριστές άλλωστε είναι «απαγορευτικό» να χάνουν ένα τόσο μεγάλο ραντεβού στη καριέρα τους.

Βέβαια, ο τεχνικός της Ρεάλ φαίνεται να αντιμετωπίζει ακόμη ένα δίλημμα. Η συμμετοχή του Ιγιαραμέντι (λόγω της απουσίας του Τσάμπι Αλόνσο λόγω τιμωρίας) δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, καθώς ο Αντσελότι σκέφτεται την εναλλακτική του Σάμι Κεντίρα, ο οποίος είναι σαφώς πιο έμπειρος στη διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα