«Κόντρα» Μακάμπι και Ρεάλ στο twitter! (pic)

«Πόλεμος» ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στην Μακάμπι και στην Ρεάλ Μαδρίτης! Αιτία, μια μικρή υπενθύμιση της ισραηλινής ομάδας, αμέσως μετά την κατάκτηση της κορυφής στο Τσάμπιονς Λιγκ από την «βασίλισσα».

Τα φωτά όλα το βράδυ του Σαββάτου (24/05) ήταν στραμμένα στην Λισαβόνα, εκεί όπου η Ρεάλ κατέκτησε το πολυπόθητο δέκατο ευρωπαϊκό της τίτλο επικρατώντας της συμπολίτισσας της Ατλέτικο με 4-1 στην παράταση! Στο twitter όμως, ξέσπασε κόντρα… Ανάμεσα στην Μακάμπι και την Ρεάλ!

Η Μακάμπι, έσπευσε να πειράξει τους φίλους των «μερένχες» και να τους θυμίσει ότι το βράδυ της 18ης Μαΐου εκείνη είχε ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Μιλάνο έχοντας πάρει τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ! «Απλά μια υπενθύμιση: Αυτό είναι το μόνο ευρωπαϊκό κύπελλο που η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε φέτος», αναφέρει το… τιτίβισμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο Νίκολα Μίροτιτς πήρε θέση στο «τιτίβισμα» της Μακάμπι, απαντώντας με μία δική του υπενθύμιση, όπως καυστικά τόνισε… «είμαστε οι βασιλιάδες της Ευρώπης και στο μπάσκετ. Οχτώ ευρωπαϊκά κύπελλα. Απλά μια υπενθύμιση». Και εκεί μπήκε στο χορό και ο ΜVP του φάιναλ Φορ, Ταϊρίς Ράις , ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και απάντησε στον Μίροτιτς… «Ησουν μέλος (της ομάδας) σε κάποιο από τα 8;»

Σχετικά άρθρα