Μπαρτζώκας: «Να είμαστε σταθεροί»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με σκοπό να ισοφαρίσει τη σειρά σε 1-1, μετά την ήττα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε για τον game 2 της σειράς των τελικών: “Για εμάς ο στόχος είναι να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στον πρώτο τελικό και να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά, ότι δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζουν άριστα η μία την άλλη”.

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος τόνισε: “Χάθηκε μια ευκαιρία στο πρώτο ματς να κάνουμε το μπρέικ, αλλά η σειρά έχει ακόμη αρκετό μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο στο πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μπάλα είναι ξεχωριστή και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτών, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο. Πρέπει στο δεύτερο ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να οδηγήσουμε την αναμέτρηση στον δικό μας ρυθμό”.

Σχετικά άρθρα