Ανοίγει η μεταγραφική… κάλπη!

Η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση του Πειραιά κατέληξε σε θρίαμβο του Γιάννη Μώραλη και του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με διαφορά πάνω από δέκα μονάδες (55,23-44,77) έναντι του αντίπαλού του, ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε τεθεί ως χρονικό σημείο για τη μετάβαση από την έρευνα στην υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου πέρασε και ο Ολυμπιακός μπαίνει δυναμικά στη μάχη της ενίσχυσής του για τη νέα σεζόν. 

Ο μεγάλος στόχος για την επίθεση είναι ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον, με τον Ολυμπιακό έτοιμο να επανέλθει με νέα πρόταση στην Χέρενφεν για τον Ισλανδό φορ που είναι περιζήτητος στην Αγγλία, την Ιταλία και την Γερμανία. 

Για τον Νορντίν Αμραμπάτ όλες οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έτοιμη συμφωνία με την Γαλατά και τον Μαροκινό εξτρέμ, έτσι ώστε να ενταχθεί στον Ολυμπιακό είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς είτε με απευθείας μεταγραφή. 

Τα νέα από το Μεξικό είναι θετικά ως προς την πορεία της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο, ενώ ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι για τον Άγγλο εξτρέμ Τομ Ινς παρότι η Ίντερ έχει πλησιάσει πάρα πολύ στην απόκτηση του 22χρονου άσου.

Μετά τον «πάγο» στην περίπτωση Ντιοπ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Καμερουνέζου χαφ Στεφάν Ενμπιά που μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη, αλλά επίσης έχει πολλούς μνηστήρες. 

Ενώ σύντομα αναμένονται οι υπογραφές με τους Έλληνες παίκτες που έχει κλείσει ο Ολυμπιακός, τον Σάκη Παπάζογλου, τον Νίκο Καθάριο και τον Κώστα Φορτούνη με τον οπο΄πιο οι επαφές είναι επίσης σε πολύ καλό δρόμο. 

Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση Εντινγκά, με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί την παραμονή του Κογκολέζου μέσου της Μονακό, κατόπιν εισήγησης του Μίτσελ. 

Την ίδια ώρα που η Μπενφίκα παρουσιάζεται έτοιμη να προσφέρει πολλά εκατομμύρια για τον Κώστα Μανωλά.

Σχετικά άρθρα