Οι 23 για το φιλικό με τη Βολιβία

Η προετοιμασία της πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας συνεχίζεται και ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε ήδη τπυς 23 της αποστολής της ομάδας του για το φιλικό παιχνίδι με την Βολιβία την επόμενη Παρασκευή.

Οι 18 από αυτούς, είναι από την προεπιλογή, ωστόσο κλήθηκαν και πέντε επιπλέον παίκτες, καθώς δεν υπολογίζονται ακόμα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ατλέτικο και την Ρεάλ Μαδρίτης, που θα πάρουν παραπάνω μέρες ξεκούρασης, αφού μόλις το Σάββατο ολοκλήρωσαν την φετινή χρονιά παίζοντας στον τελικό του Champions League.

Αναλυτικά οι 23 για το φιλικό:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Πέπε Ρέινα (Νάπολι), Νταβίντ ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν Μονάχου), Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Αλμπέρτο Μορένο (Σεβίλλη).

ΜΕΣΟΙ: Τσάβι Ερνάντεζ (Μπαρτσελόνα), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Σεσκ Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Σάντι Καθόρλα (Άρσεναλ), Άντερ Ιτουράσπε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Χουάν Μάτα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ζεράρ Ντελοφέου (Μπαρτσελόνα).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι).

Σχετικά άρθρα