Φορτσάρει η Εθνική! (video)

Έπειτα από την ολιγοήμερη άδεια οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το σημερινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, το οποίο διήρκεσε 1 ώρα και 45 λεπτά, ξεκίνησε με προπόνηση κατοχής και εναλλαγής της μπάλας και συνεχίστηκε με ασκήσεις σε συνθήκες αντεπίθεσης από τα πλάγια και τον άξονα με μπαλιές από την άμυνα.

Έπειτα, ο Φερνάντο Σάντος χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες για “διπλό” σε ολόκληρο το γήπεδο. Με τους “βασικούς” αγωνίστηκαν οι Καρνέζης στην εστία, αριστερά στην άμυνα ο Χολέμπας, δεξιά ο Τοροσίδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς. Στα χαφ έπαιξαν οι Τζιόλης και Μανιάτης με τον Κώστα Κατσουράνη να κινείται μπροστά τους ενώ οι Σαμαράς και Σαλπιγγίδης αγωνίστηκαν πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Αντίπαλοί τους ήταν Καπίνο, Μόρας, Τζαβέλλας, Βύντρα, Ταχτσίδης, Σάμαρης Κονέ, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Γκέκας.

Κατά τη διάρκεια του “διπλού”, το οποίο ήταν διάρκειας 45 περίπου λεπτών και έληξε χωρίς γκολ, ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Τζιόλη ως αμυντικό χαφ και τους Μανιάτη και Κατσουράνη μπροστά του.

Το σημερινό μενού της Εθνικής περιλαμβάνει προπόνηση στις 17:30, η οποία θα είναι “κλειστή”.

Σχετικά άρθρα