Ιντζίδης:«Νιώθω έτοιμος να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Ο Χρήστος Ιντζίδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά τον δανεισμό του σε Πλατανιά και Λεβαδειακό και τονίζει πως είναι ικανός να ανταποκριθεί στις ανάγκες του δικεφάλου του Βορρά.

Αρχικά, ο Ιντζίδης υπογράμμισε: «Έκανα αρκετά παιχνίδια και πιστεύω ότι είχα καλή και αποδοτική σεζόν. Τα πολλά ματς που έπαιξα μου έδωσαν εμπειρία και ρυθμό. Ήταν πολύ σημαντική χρονιά για εμένα, γιατί όταν ένας παίκτης παίζει συνεχόμενα παιχνίδια βλέπει και τι δυνατότητες έχει. Οι πολλές συμμετοχές με έχουν κάνει να νιώθω πιο δυνατός. Νιώθω έτοιμος να παίξω στον ΠΑΟΚ. Φέτος, αγωνίστηκα ως αντίπαλος σχεδόν με όλες τις ομάδες της Super League, ήταν μια καλή και γεμάτη σεζόν για εμένα. Και οι δύο ομάδες που αγωνίστηκα φέτος (Πλατανιά και Λεβαδειακό) ήταν οργανωμένες. Υπήρχε υγεία, κάτι που με βοήθησε να αφοσιωθώ στο ποδόσφαιρο και να αποδώσω όπως θα ήθελα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης τόνισε για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Αυτό είναι καλό, να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ στα δικά του παιδιά. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει πίεση για άμεσα αποτελέσματα, αλλά μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ20, δήλωσε: «Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα. Συν τοις άλλοις, είδαμε αρκετά παιδιά από την Κ20 να έχουν θετική παρουσία όταν κλήθηκαν να παίξουν στην ανδρική ομάδα».

Σχετικά άρθρα