Αλκόρτα: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ολυμπιακό»

Ο παλιός συμπαίκτης του Μίτσελ στη Ρεάλ θα είναι ασίσταντ κόουτς του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και μίλησε σε ισπανική εφημερίδα για τη νέα πρόκληση στην επαγγελματική καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου:

«Θα πάω στις 4 Ιουλίου στην Αθήνα. Θα καθίσουμε τέσσερις ημέρες και μετά θα πάμε για την προετοιμασία στην Αυστρία. Εαν δεν το έκανα τώρα, δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν θα μπορούσα να αφήσω μία πρόταση σαν και αυτή, γιατί εκτός από το ότι προέρχεται από έναν φίλο μου είναι επίσης από μία πολύ καλή ομάδα που είναι πρωταθλήτρια και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι στην πρώτη γραμμή σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσα να αφήσω τέτοια ευκαιρία να περάσει από μπροστά μου. Θα μάθω πολλά είναι σίγουρο και θα είναι  πολύ σημαντικό για το βιογραφικό μου όταν επιστρέψω στην Μπλιμπάο, δεν ξέρω πότε θα γίνει και αν γίνει θα είναι πολύ καλό».

Για τον Μίτσελ: «Αυτο που με μαγεύει περισσότερο στον Μίτσελ είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδιαλέγεται με τους ποδοσφαιριστές και ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του και πιστέψτε με τον ξέρω πολύ καλά. Έχουμε παρόμοια σκέψη για το ποδόσφαιρο και ήταν αυτό που έπεισε γιατί ξέρω πως θα δουλέψω μαζί του. Έχει επίσης πολύ καλούς ανθρώπους στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο τους οποίους γνωρίζω, έχω μιλήσει μαζί τoυς και αυτό με κάνει να είμαι ήσυχος.»

Για τον Βαλβέρδε:  «Μίλησα και με τον Ερνέστο  και μου είπε ότι είναι πολύ καλή ομάδα με εκπληκτική οργάνωση, αθλητική δομή και πάρα πολύ όμορφο εργασιακό χώρο και κυρίως ότι είναι ένας σύλλογος που προετοιμάζεται πάντα για να πάρει το πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα