God save the Queen!

Κύριοι ερχόμαστε. Αν δεν το έχετε καταλάβει, ήρθε ξανά η ώρα μας. Στις 13 Ιουλίου θα ακουστεί στις κερκίδες του Μαρακανά ο ύμνος και ο Τζέραρντ θα σηκώσει ψηλά το Παγκόσμιο Κύπελλο! Γελάτε; Δείτε λίγο τα σημάδια όμως και θα σας κοπεί το γέλιο… Διότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

1966-2014: Η Ρεάλ Μαδρίτης κατακτά το Τσάμπιονς Ληγκ. Στις Βρυξέλλες κερδίζοντας την Παρτιζάν με 2-1, και στην Λισσαβόνα την Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-1.

1966-2014: Πρωταθλήτρια η Ατλέτικο Μαδρίτης, τότε μπροστά από την Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα από την Μπαρτσελόνα.

1966-2014: η Μπέτις υποβιβάζεται στην Segunda, ενώ πρωταθλήτρια και με το εισιτήριο της ανόδου και τις δύο φορές ήταν η Λα Κορούνια.

1966-2014: εκτός Ευρώπης μένουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μίλαν κόντρα βέβαια σε κάθε προγνωστικό για τις δύο τεράστιες αυτές ομάδες.

1966-2014: η Αυστρία κερδίζει την Eurovision με τον Ούντο Γιούργκενς και την Κοντσίτα!

Εσείς λοιπόν τι λέτε; Έχει ή δεν έχει έρθει η ώρα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας να ξαναβρεθεί στην κορυφή του κόσμου; Όλα τα σημάδια είναι με το πλευρό των «λιονταριών»!

ΥΓ 1 Εντάξει, καλή η πλάκα που κάνουμε, με την πονεμένη ιστορία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, την οποία, όσοι την υποστηρίζουμε, περιμένουμε πάντα για μια μεγάλη πορεία. Νομίζω βέβαια, ότι μιλώντας με πραγματικά δεδομένα, ο Καπέλο και οι παίκτες του, θα πρέπει να νιώθουν πολύ καλά, εφόσον καταφέρουμε να περάσουν τον «όμιλο του θανάτου», με Ουρουγουάη, Ιταλία και Κόστα Ρίκα. Δεν έχει όμως πολύ πλάκα, όλη αυτή η ιστορία με τις συμπτώσεις και το επαναλαμβανόμενο μοτίβο;

ΥΓ 2 Τώρα που το ξαναβλέπω, λες; Άμα περάσει δηλαδή από τον όμιλο, γιατί όχι;

Σχετικά άρθρα