Καλύτεροι Ρόις και Λεβαντόφσκι

«Κυβέρνηση» στην Μπουντεσλίγκα έκαναν Μάρκο Ρόις και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, καθώς οι δυο διεθνείς άσοι της Ντόρτμουντ ψηφίστηκαν ως οι καλύτεροι για την σεζόν που ολοκληρώθηκε από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αυτό μες βάση δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο «Kicker».

Συγκεκριμένα, ο Ρόις κατάκτησε την πρώτη θέση στη σχετική ψηφοφορία, καθώς συγκέντρωσε το 45,6% των προτιμήσεων από τους 220 ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στη σφυγμομέτρηση, ενώ ο Πολωνός συμπαίκτης του, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, ήταν δεύτερος με 17,7%.

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος με ποσοστό 27.5%, ενώ τον ακολούθησαν ο Μπερντ Λένο της Λεβερκούζεν (22,5%) και ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν της Γκλάντμπαχ (12,4%), ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Εν τω μεταξύ, ο Μάρκους Βάιντσιρλ της Άουγκσμπουργκ ανακηρύχθηκε καλύτερος προπονητής της σεζόν με ποσοστό 57.3%, ενώ ο Φλόριαν Μάιερ αναδείχθηκε κορυφαίος διαιτητής…

Σχετικά άρθρα