Χαραλαμπίδης: «Αφιερωμένη στον Παναγιώτη….»

Ο ΠΑΟΚ πήρε την δεύτερή του νίκη επί του Πανιώνιου, την οποία ο αρχηγός του «δικεφάλου», Κώστας Χαραλαμπίδης, αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Ο πολύπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε και για το που κρίθηκε το δεύτερο ματς απέναντι στον Πανιώνο, στο οποίο η ομάδα του έκανε το 2-0 παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

«Ήταν δύσκολες ημέρες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ και θέλαμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στον Παναγιώτη Ποικιλίδη που έφυγε από τη ζωή», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά τη δεύτερη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Για την εικόνα του αγώνα και το 2-0 που έκανε ο «δικέφαλος», ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε: «Νομίζω ότι και στα δύο παιχνίδια αντεπεξήλθαμε στη σκληρότητα της άμυνας του Πανιωνίου. Είχαμε καθαρό μυαλό σε καίρια σημεία του αγώνα και κερδίσαμε. Το 2-0 δεν λέει κάτι γιατί η σειρά τελειώνει στις τρεις νίκες και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί στο επόμενο παιχνίδι. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει αρκετά. Για αυτό το στόχο θα κατέβουμε στην Αθήνα. Για να τελειώσουμε τη σειρά. Το 2-0 όπως είπα δεν λέει κάτι γιατί ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα. Με οδηγό τα δύο αυτά παιχνίδια θα πάμε τη σειρά εκεί που θέλουμε».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στη συνέχεια είπε: «Νομίζω ότι έχουμε ένα μομέντουμ ως ομάδα που είναι πολύ καλό. Είμαστε στο καλύτερο μας φεγγάρι. Είχαμε δύο ήττες στην κανονική διάρκεια από τον Πανιώνιο αλλά πλέον δεν μετράει αυτό. Φαίνεται ότι αξίζουμε να είμαστε τρίτοι», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, για το εάν η τρίτη θέση είναι σαν να παίρνει μία ομάδα το πρωτάθλημα, ο Κώστας Χαραλαμπίδης συμφώνησε… «Είναι αλήθεια αυτό. Θα είμαστε οι πρώτοι από το πρωτάθλημα των 12», τόνισε.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα