Αντσελότι: «Μπορεί ο Ιντζάγκι στον πάγκο της Μίλαν»

Για τα τεκταινόμενα στην Μίλαν μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι, και αναφέρθηκε στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Φίλιο Ιντζάγκι, ενώ μίλησε και για το έργο του Κλάρενς Ζέεντορφ! Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλητής Ευρώπης με την «βασίλισσα», που έχει κάτσει και στον πάγκο των «ροσονέρι», τόνισε πως ο Φίλιο Ιντζάγκι έχει τα προσόντα να οδηγήσει την Μίλαν… Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας υπογράμμισε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην Μίλαν…  
 
«Ναι, έχει τα προσόντα, γνωρίζει το περιβάλλον και αν γίνει προπονητής τη Μίλαν του εύχομαι καλή τύχη», δήλωσε Ιταλός προπονητής και συμπλήρωσε: «Οποιοσδήποτε ξεκινάει δεν έχει εμπειρία. Την αποκτάς με το χρόνο. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η γνώση το παιχνιδιού και το να ξέρεις πως ο προπονητής δεν πρέπει να βλέπει μόνο το παιχνίδι και την τακτική αλλά να προετοιμάζει και την προπόνηση. Αυτό είναι το πιο περίπλοκο πράγμα. Πρέπει να μελετάς επειδή δεν έχεις γνώσεις για την προετοιμασία και τον προγραμματισμό».

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε και για τον Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας, μετά από τέσσερις μήνες παρουσίας σε αυτή. «Πιστεύω ότι την έκανε τη δουλειά του επειδή παρέλαβε μία ομάδα σε δύσκολη θέση και έκανε έναν καλό δεύτερο γύρο. Φυσικά η διοίκηση έχει το δικαίωμα να κάνει την αξιολόγησή της όπως πιστεύει εκείνη. Αν υπάρχει πιθανότητα εγώ να επιστρέψω στη Μίλαν; Όχι. Μόλις ξεκίνησα στη Ρεάλ. Είμαι πολύ καλά στη Μαδρίτη και ελπίζω να συνεχίσω», είπε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σχετικά άρθρα