Νοκ-άουτ για 10 ημέρες ο Φιλίποφ

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Ντίμα Φιλίποφ στο Mediterraneo Hospital επιβεβαίωσαν τους φόβους του ιατρικού τιμ καθώς ο διεθνής πασαδόρος θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για το επόμενο δεκαήμερο οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του (έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού).

Ο Φιλίποφ τέθηκε νοκ άουτ για το 2ο τουρνουά του προκριματικού ομίλου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 29-31 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη κι από σήμερα στις προπονήσεις εντάχθηκε ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Κώστας Στιβαχτής.

«Ήταν αρκετά ξαφνικό για όλους», παραδέχθηκε ο έμπειρος άσος, τον οποίο υποδέχθηκε ο φροντιστής της Εθνικής και παλιός του γνώριμος από τον Παμβοχαϊκό Βασίλης Μπουγάς και συμπλήρωσε: «Εγώ από την πλευρά μου, παρόλο που δεν ήμουν σε φουλ ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Τα παιδιά έκαναν μια καλή προσπάθεια στο 1ο τουρνουά και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να διεκδικούμε την απευθείας πρόκριση».

Έχοντας εικόνα από τα παιχνίδια του πρώτου τουρνουά παραδέχθηκε: «Είδα τα ματς στη Σλοβακία κι ειδικά στο τελευταίο ματς η ομάδα ήταν πολύ καλή. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο 2ο τουρνουά και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στην πρόκριση».

Πέρα από την ‘πρώτη’ του Στιβαχτή, στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκε σήμερα για πρώτη φορά μετά τραυματισμό του ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος, ενώ μέρος της προπόνησης παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με το προπονητικό τιμ και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Ψαρουδάκης.

Σχετικά άρθρα