Παναθηναϊκός: «Ίδιο συμβάν, άνιση μεταχείριση»

Ο Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του δεύτερου τελικού στο ΣΕΦ (26/05) τονίζοντας ότι απαιτούν ίση μεταχείριση! 
Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι στον πρώτο τελικό των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ κατέλαβε κάθε προσπάθεια από την πλευρά του ώστε να μην ακούγονται υβριστικά συνθήματα και τόνισε ότι όποτε συνέβαινε κάτι τέτοιο οι διαιτητές διέκοπταν τον αγώνα. Στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (26/05) δεν έγινε κάτι αντίστοιχο από τους διαιτητές, όπως τονίζει ο Παναθηναϊκός. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της σειράς των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ απέδειξε ότι είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας, σωματικής ή λεκτικής.
Για το λόγο αυτό τα στελέχη της ΚΑΕ κατέβαλαν προσπάθειες, παίρνοντας ακόμα και το μικρόφωνο, ώστε να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος των αντιπάλων μας.
Όλα αυτά συνέβαιναν κάθε φορά που οι διαιτητές διέκοπταν τον αγώνα λόγω υβριστικών.
Φαίνεται όμως ότι η στάση μας δεν εκτιμήθηκε ούτε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ούτε από τους διαιτητές.
Στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών στο ΣΕΦ βρεθήκαμε σε μια κατάσταση διαφορετική. Όχι ως προς τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος αθλητών μας, αλλά ως προς την αντιμετώπιση από τους διαιτητές Χριστοδούλου, Πηλοϊδη και Φούφη που δεν διέκοψαν ούτε μία φορά τον αγώνα όπως είχε συμβεί στο ΟΑΚΑ!
Έχουμε να κάνουμε με το ίδιο περιστατικό, αλλά με διαφορετική αντιμετώπιση. Το “γιατί” το γνωρίζουν μόνο εκείνοι που επέλεξαν αυτές τις κραυγαλέες αντιθέσεις.
Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαιτούμε το αυτονόητο: Ίση αντιμετώπιση. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ανεχτούμε από τους διαιτητές της αναμέτρησης της Πέμπτης διαφορετική αντιμετώπιση απ’ εκείνη που είχε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.Πιστεύουμε ότι είναι κατανοητό!»

Σχετικά άρθρα