Βραζιλιάνικη δυάδα

 

 

Η Β’ Ισπανίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και μας πληρώνει (Σαμπαντέλ 1-0 την Τενερίφη και Αλκορκόν 2-0 τη Μιρανδές με συνολική απόδοση 3,65 την περασμένη Κυριακή), στη Βραζιλία δεν έχουμε βρει ακόμη τα πατήματά μας, αλλά δεν μας βοηθάει και αυτή από την πλευρά της! Ούτως ή άλλως πάντως, είναι ένα πρωτάθλημα που θα μπορεί να δώσει ασφαλή σημεία μετά το πέρας του Μουντιάλ. Προς το παρόν, ποντάρουμε στους Βραζιλιάνους, αλλά χωρίς μεγάλα ανοίγματα.

 

132   ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ         1 (ΗΜΙΧ.)  1,75

 

Η Ιντερνασιονάλ είναι ομάδα που πιέζει από την αρχή στα εντός έδρας παιχνίδια (ακόμη και τώρα που χρησιμοποιεί το «Σεντενάριο», καθώς το «Μπέιρα Ρίο» έχει κλείσει για το Μουντιάλ). Εντός έδρας έχει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, στις δύο προηγούνταν από το ημίχρονο. Αλλά και στην ήττα κέρδιζε μέχρι το 43’ την πρωτοπόρο Κρουζέιρο. Τα δύο τρίποντα ήταν απέναντι σε ομάδες που τις θεωρούμε καλύτερες από τη νυν αντίπαλό της (Σπορτ και Βιτόρια).

 

Η Σαπεκοένσε ψάχνει ακόμη τα πατήματά της στη μεγάλη κατηγορία. Την ανέβασε ψυχολογικά η νίκη της επί της Παλμέιρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν όμως εντός έδρας που είναι η δύναμη πυρός της. Μακριά από αυτή χάνει μέρος της δυναμικότητάς της, θα φανεί αυτό περισσότερο στη συνέχεια (μέχρι τώρα έχει 0-1-2). Παραμένει με υπηρεσιακό τεχνικό, όπως εξακολουθεί να έχει και πρόβλημα στο γκολ.

 

135   ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ         UNDER       1,55

 

Σούπερ ντέρμπι που αναμένεται να πέσουν κορμιά, είναι πολύ δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη. Πηγαίνουμε στο under για τους εξής λόγους:

 

1) Ηταν under τα τελευταία πέντε μεταξύ τους και τα επτά από τα τελευταία εννέα.

2) Η Κορίνθιανς έχει τρία under στα τρία ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

3) Μετράει έξι under στις επτά αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί στο Μπραζιλεϊράο.

4) Η πρωτοπόρος Κρουζέιρο είναι ομάδα που σκοράρει, αλλά και δέχεται με ευκολία γκολ. Αυτή είναι η αλήθεια. Από την άλλη όμως, αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σκληροτράχηλη αμυντικά ομάδα.

5) Εκτός έδρας έχει τέσσερα over σε τέσσερα ματς, το παραβλέπουμε επειδή ήρθαν είτε λόγω περιστάσεων, είτε λόγω τύχης, είτε λόγω ονόματος αντιπάλου.

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα